Limonadiniai keksiukai

Gardžių keksiukų desertas, kurį galite papildyti ir savais ingredientais!

Gardžių keksiukų desertas, kurį galite papildyti ir savais ingredientais!

Ingredientai

Kiaušinis 1 vnt
Cukrus 35 g
Vanilinis cukrus 1.5 arb. šaukštelis (-iai)
Augalinis aliejus 20 ml
Miltai 50 g
Kepimo milteliai 1.4 arb. šaukštelis (-iai)
Klasikinis limonadas 20 ml
  • 1

    Kiaušinį išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki kremo tirštumo, tada įmaišyti aliejų. Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir pakaitomis su limonadu (geriausia apelsinų) įplakti į sviesto bei kiaušinių masę.

  • 2

    Padalinti tešlą į 6 riebalais išteptas keksiukų formeles ir kepti apie 20 min. Ištraukus iš orkaitės - atvėsinti.

  • 3

    Skaniausia patiekti su plakta grietinėle bei su uoga ant viršaus (aviete, vyšnia, braške ar kt.)

  • 4

    Skanaus!

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Minkštieji sausainiai su šokolado gabaliukais 30min
Morkų pyragas 30min
Gervuogių pyragėlis 1val 30min
Cukrumi apkepti pekano riešutai 1val 30min
Obuolių pyragas su traškia riešutų plutele 15min