Maltos vištienos vyniotinis su kiauliena

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Gardus užkandis šventiniam stalui.

Ingredientai

  • Vištiena 1 vnt
  • Kiauliena 300 g
  • Druska Pagal skonį
  • Pipirai Pagal skonį
  • Muškato riešutas Pagal skonį
  • Grietinėlė 100 g

Eiga

  1. Vištos mėsą atskiriame nuo kaulų ir sumalame (2 kartus).
  2. Į faršą supilame grietinėlę, įberiame prieskonių ir gerai išmaišome.
  3. Kiaulieną išpjauname 1 cm storio sluoksniu, truputį pamušame ir pabarstome prieskoniais.
  4. Ant maistinės plėvelės 1 cm sluoksniu išklojame vištienos faršą, ant jo uždedame paruoštą kiaulieną ir susukame vyniotinį.
  5. Jį perrišame virvele ir verdame pasūdytame vandenyje maždaug 1 val.
  6. Išvirusį vyniotinį atvėsiname, paslegiame ir taip palaikome 12 val.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!