Mandarinų pyragas su aguonomis ir grikių miltais

Kiek neįprastas pyragas, kurio gamybai naudojami grikių miltai.

Kiek neįprastas pyragas, kurio gamybai naudojami grikių miltai.

Ingredientai

Grikių miltai 1 stiklinė (-ės)
Avižų dribsniai 1 stiklinė (-ės)
Kepimo milteliai 2 arb. šaukštelis (-iai)
Soda 1.5 arb. šaukštelis (-iai)
Aguonos 2 šaukštas (-ai)
Pienas 3.4 stiklinė (-ės)
Obuolių sidro actas 1.5 arb. šaukštelis (-iai)
Medus 4 šaukštas (-ai)
Mandarinai 2 vnt
  • 1

    Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros;

  • 2

    Sumaišyti pieną su obuolių actu, palaikyti 3 min., tada sudėti medų ir tarkuotas mandarino žieveles;

  • 3

    Dideliame dubenyje suberti grikių miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, sodą aguonas, supilti skystus ingredientus ir kruopščiai išmaišyti. Jei reikia, galima įpilti daugiau pieno;

  • 4

    Kepimo indą ištepti aliejumi, šaukštu sudėti paruoštą tešlą ir kepti 30-35 min.

  • 5

    Papuošti plakta grietinėle ir mandarinų skiltelėmis;

  • 6

    Skanaus!

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Daržovių - sūrio pyragas su sezamo sėklomis 1val
Varškinės pynutės 45min
Mielinių bandelių pyragas 2val
Plikyti riestainiai 30min
Bandelės "grietiniukai" 30min
Totoriškos bandukės 1val
Obuolių pyragas 1val