Meduolių ir bananų tortas

Ingredientai

Šokoladiniai meduoliai 500 g
Grietinėlė 500 g
Cukraus pudra 3 šaukštas (-ai)
Bananas 3 vnt
Citrina 1 vnt
  • 1

    Sutrupinti meduolius.

  • 2

    Paruošti grietinėlę. Į dubenėlį supilti grietinėlę, į ją supilti cukraus pudrą ir išplakti iki kreminės konsistencijos.

  • 3

    Supjaustyti bananus riekelėmis.

  • 4

    Formuoti tortą taip: į formą sutrupinti trečdalį meduolių.Ant jų viršaus tepti ketvirtadalį kremo.Ant kremo sudėti pusę bananų.Bananus šiek tiek patepti kremu. Ant viršaus dėti dar 1/3 meduolių, likusią dalį kremo, bananų, ant visko išspausti citrinos. Ant viršaus sudėti likusią dalį meduolių.

  • 5

    Tortą suslėgti.Uždengti ir padėti į šaldytuvą pusdieniui.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Minkštieji sausainiai su šokolado gabaliukais 30min
Morkų pyragas 30min
Gervuogių pyragėlis 1val 30min
Cukrumi apkepti pekano riešutai 1val 30min
Obuolių pyragas su traškia riešutų plutele 15min