Meduolių ir bananų tortas

Ingredientai

Šokoladiniai meduoliai 500 g
Grietinėlė 500 g
Cukraus pudra 3 šaukštas (-ai)
Bananas 3 vnt
Citrina 1 vnt
  • 1

    Sutrupinti meduolius.

  • 2

    Paruošti grietinėlę. Į dubenėlį supilti grietinėlę, į ją supilti cukraus pudrą ir išplakti iki kreminės konsistencijos.

  • 3

    Supjaustyti bananus riekelėmis.

  • 4

    Formuoti tortą taip: į formą sutrupinti trečdalį meduolių.Ant jų viršaus tepti ketvirtadalį kremo.Ant kremo sudėti pusę bananų.Bananus šiek tiek patepti kremu. Ant viršaus dėti dar 1/3 meduolių, likusią dalį kremo, bananų, ant visko išspausti citrinos. Ant viršaus sudėti likusią dalį meduolių.

  • 5

    Tortą suslėgti.Uždengti ir padėti į šaldytuvą pusdieniui.

Panašūs receptai

Minkštieji sausainiai su šokolado gabaliukais 30min
Morkų pyragas 30min
Gervuogių pyragėlis 1val 30min
Cukrumi apkepti pekano riešutai 1val 30min
Obuolių pyragas su traškia riešutų plutele 15min
Tiramisu 45min
Trapus obuolių pyragas su varške 15min