Naminis mėsainis

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.

Greitas maistas namuose ir žymiai sveikesnis, nei restoranuose :)

Ingredientai

  • Bandelės 2 vnt
  • Faršas 200 g
  • Svogūnas 2 riekė (-ės)
  • Pomidoras 2 riekė (-ės)
  • Sūris 2 riekė (-ės)
  • Majonezas 2 šaukštas (-ai)
  • Pomidorų padažas 2 šaukštas (-ai)
  • Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Pipirai 1 arb. šaukštelis (-iai)

Eiga

  1. Faršą sumaišyti su druska, pipirais, 1/4 susmulkinto svogūno ir palikti šiek tiek "pasimarinuoti". Tada kepti ir bebaigiantt iškepti uždėti sūrio riekelę, leidžiame šiek tiek išsilydyti, o tada jau nuimti nuo keptuvės.
  2. Bandelėlę perpjauti išilgai į tris dalis (galima ir dvi), patepti majonezu, sudėti susmulkintas salotas, o ant jų dėti mėsytę su sūriu ir užpilti pomidorų padažu.
  3. Tada ant visko dėti dar vieną dalį bandelės, patepti ją majonezu, uždėti šiek tiek salotų ir kelis griežinėlius pomidoro. Galiausiai uždėti viršutinę dalį.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!