Minkštieji sausainiai su šokolado gabaliukais
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Duok paragauti draugams ir privalėsi išduoti receptą...
Ingredientai
- Miltai 400 g
- Kepamieji milteliai 2 arb. šaukštelis (-iai)
- Sviestas 2 stiklinė (-ės)
- Rudasis cukrus 100 g
- Vanilinis pudingas 200 g
- Kiaušiniai 4 vnt
- Vanilės ekstraktas 2 arb. šaukštelis (-iai)
- Šokoladas 4 stiklinė (-ės)
- Graikiniai riešutai 2 stiklinė (-ės)
Eiga
- Išlydykite sviestą. Į atskirą dubenį atsijokite miltus ir sumaišykite juos su kepimo milteliais. Susmulkinkite riešutus.
- Supilkite sviestą į didelį dubenį ir jame ištirpdykite rudąjį ir paprastą cukrų. Įmaišykite kiaušinius ir vanilę, tuomet miltų mišinį; galiausiai šokolado gabaliukus ir riešutus.
- Įjunkite orkaitę kaisti iki 175°C. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi; ant jo dėkite šaukšto dydžio tešlos rutuliukus.
- Kepkite įkaitusioje orkaitėje apie 10-12 minučių kol sausainių kraštai įgaus auksinį rudumą.