Moliūgų apkepas

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Moliūgų apkepas

Ingredientai

  • Moliūgas 1 vnt
  • Svogūnas 1 vnt
  • Morkos 1 vnt
  • Kiaušiniai 3 vnt
  • Pienas 1 stiklinė (-ės)
  • Džiuvesėliai 2 šaukštas (-ai)
  • Fermentinis sūris 50 g

Eiga

  1. Gabalą moliūgo nusilupam ir metam į puodą su vandeniu apvirimui.
  2. Kol moliūgas suminkštės (apie 10 min nuo užvirimo), pasikepinam smulkiai supjaustytą svogūną su tarkuota morkyte.Aš dar dėjau nubrauktą arbatinį šaukštelį indiškų prieskonių, bet puikiai tiktų ir karis.
  3. Išsiplakam kiaušinius su pienu, įberiam ten džiuvėsėlius, druskos, pipirų, krapų jei turim, įtarkuojam fermentinio sūrį, sudedam svogūnus, morkas ir moliūgą, sutrintą šakute. Gerai viską išmaišom, dedam į riebalais išteptą formą ir kepam. Temperatūra apie 180-200 laipsnių, laikas iš akies...

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!