Naminiai virtinukai su grybais

Patys skaniausi virtinukai, tai namuose gaminti virtinukai su sviesto ir grietinės padažu.

Patys skaniausi virtinukai, tai namuose gaminti virtinukai su sviesto ir grietinės padažu.

Ingredientai

Miltai 300 g
Druska Pagal skonį
Kiaušiniai 1 vnt
Grybai virti 400 g
Svogūnas 1 vnt
Džiuvesėliai 1 šaukštas (-ai)
Pipirai Pagal skonį
  • 1

    Iš miltų, vandens ir druskos užminkyti tešlą, įmušti kiaušinį ir dar kartą perminkyti tešlą;

  • 2

    Virtus grybus sumalti, suberti smulkintus svogūnus, džiuvesėlius , druską ir pipirus;

  • 3

    Tešlą plonai iškočioti, išspausti apskritimus į viduriuką dėti grybų įdarą. Kraštelius gerai užspausti ir dėti į verdantį vandenį.

Panašūs receptai

Lašiša su klevų sirupu 30min
Voveraitės 15min
Silkė su agurkų salotomis 5min
Kūčiukai 30min
Varškėčiai 15min