Naminis mėsainis

Kartais ateina toks nenumaldomas noras suvalgyti tai, kas ne visada yra sveika ir naudinga organizmui, todėl siūlome išmėginti naminio mėsainio receptą, kuris yra šiek tiek sveikesnis nei greito maisto restoranų.

Kartais ateina toks nenumaldomas noras suvalgyti tai, kas ne visada yra sveika ir naudinga organizmui, todėl siūlome išmėginti naminio mėsainio receptą, kuris yra šiek tiek sveikesnis nei greito maisto restoranų.

Ingredientai

Hamburgerio bandelės 2 vnt
Faršas 200 g
Svogūnas 1 vnt
Sūris 2 riekė (-ės)
Majonezas 2 šaukštas (-ai)
Pomidorų padažas 2 šaukštas (-ai)
Druska, pipirai 1 žiupsnelis
  • 1

    Faršą sumaišyti su druska, pipirais, 1/4 susmulkinto svogūno. Kepti įkaitintoje keptuvėje, mėsai bebaigiant iškepti uždėti sūrio riekelę (sūriui leisti šiek tiek išsilydyti).

  • 2

    Bandelėlę perpjauti išilgai į tris dalis (galima ir dvi), patepti majonezu, dėti mėsą su sūriu ir užpilti pomidorų padažu.

  • 3

    Ant viršaus uždėti dar vieną dalį bandelės, patepti ją majonezu, uždėti kelis griežinėlius pomidorų. Galiausiai uždėti bandelės viršų.

  • 4

    Skanaus.

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Ant griliaus keptų daržovių sumuštinis 15min
Špinatiniai gnocchi 30min
Brusketa su mocarella ir saulėje džiovintais pomidorais 15min