Naminis mėsos troškinys

Pats gardžiausias troškinys gaminamas pagal senovinį močiutės receptą.

Pats gardžiausias troškinys gaminamas pagal senovinį močiutės receptą.

Ingredientai

Jautiena 500 g
Svogūno 2 vnt
Grietinėlė 150 g
Gartyčios 1 šaukštas (-ai)
Miltai 1 šaukštas (-ai)
Vanduo 1 stiklinė (-ės)
Druska, pipirai Pagal skonį
Malta paprika Pagal skonį
  • 1

    Nuplautą ir nusausintą jautieną supjaustyti juostelėmis, apkepti gilioje keptuvėje įkaitintame aliejuje;

  • 2

    Svogūnus supjaustyti žiedais, suberti į keptuvę su jau apkepinta mėsa;

  • 3

    Suberti miltus, gerai išmaišyti, užpilti stikline vandens, sumažinti ugnį ir mėsą uždengtą dangčiu troškinti apie 40-50 min;

  • 4

    Tada įberti druskos, pipirų, maltų paprikų prieskonius;

  • 5

    Grietinę sumaišyti su garstyčiomis ir užpilti ant mėsos;

  • 6

    Viską išmaišius dar troškinti apie 30 min.;

  • 7

    Skanaus.

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Tiramisu 45min
Dešrelės su sūriu ir šonine 15min
Netikras zuikis su špinatais 30min
Kiaušinių - faršo vyniotinis 30min
Mėsainiai 15min
Kukuliai "ežiukai" 30min
Tinginių balandėliai 1val 30min