Netikras zuikis su špinatais

Ingredientai

Faršas 1 kg
Bandelė 2 vnt
Kiaušiniai 2 vnt
Špinatai 300 g
Fermentinis sūris 100 g
Česnakas 2 skiltelė (-ės)
Garstyčios 2 šaukštas (-ai)
  • 1

    Maltą mėsą, vandenyje išmirkytas ir nuspaustas bandeles, kiaušinius, garstyčias dedame į dubenį ir gerai išminkome. Beriame druskos, pipirų, raudonėlių.

  • 2

    Paruošiame įdarą: riešutus paskrudiname sausoje keptuvėje, špinatus supjaustome, česnakus sugrūdame, sūrį supjaustome mažais kubeliais. Viską sumaišome, pagardiname pipirais, pasūdome (į įdarą dėl gražesnių spalvų įdėjau šiek tiek morkų).

  • 3

    Pailgos siauros kepimo formos dugną ir šonus išklojame dviem trečdaliais paruošto faršo, sudedame įdarą, o ant viršaus likusį faršą. 200 lapsnių karštumo orkaitėje kepti apie 1 val.

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Dešrelės su sūriu ir šonine 15min
Kiaušinių - faršo vyniotinis 30min
Mėsainiai 15min
Kukuliai "ežiukai" 30min
Tinginių balandėliai 1val 30min
Liulia kebabas 15min
Mėsos pyragas 30min