Netikras zuikis su špinatais

Ingredientai

Faršas 1 kg
Bandelė 2 vnt
Kiaušiniai 2 vnt
Špinatai 300 g
Fermentinis sūris 100 g
Česnakas 2 skiltelė (-ės)
Garstyčios 2 šaukštas (-ai)
  • 1

    Maltą mėsą, vandenyje išmirkytas ir nuspaustas bandeles, kiaušinius, garstyčias dedame į dubenį ir gerai išminkome. Beriame druskos, pipirų, raudonėlių.

  • 2

    Paruošiame įdarą: riešutus paskrudiname sausoje keptuvėje, špinatus supjaustome, česnakus sugrūdame, sūrį supjaustome mažais kubeliais. Viską sumaišome, pagardiname pipirais, pasūdome (į įdarą dėl gražesnių spalvų įdėjau šiek tiek morkų).

  • 3

    Pailgos siauros kepimo formos dugną ir šonus išklojame dviem trečdaliais paruošto faršo, sudedame įdarą, o ant viršaus likusį faršą. 200 lapsnių karštumo orkaitėje kepti apie 1 val.

Panašūs receptai

Dešrelės su sūriu ir šonine 15min
Kiaušinių - faršo vyniotinis 30min
Mėsainiai 15min
Kukuliai "ežiukai" 30min
Tinginių balandėliai 1val 30min
Liulia kebabas 15min
Mėsos pyragas 30min