Pica, kepta keptuvėje
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Greita, paprasta ir skani pica, kepta keptuvėje.
Ingredientai
- Grietinė 4 šaukštas (-ai)
- Majonezas 4 šaukštas (-ai)
- Kiaušiniai 2 vnt
- Miltai 9 šaukštas (-ai)
- Soda Pagal skonį
Eiga
- Visus produktus, išskyrus miltus, išmaišome iki vienalytės masės. Tuomet suberiame miltus ir išmaišome tešlą.
- Į įkaitintą keptuvę įpilame šlakelį aliejaus, sumažiname temperatūrą ir sudedame dalį tešlos. Su šaukštu išlyginame picos paviršių, padarydami nelabai storą blyną. Picos pagrindą sutepame pomidorų padažu, užberiame tarkuoto sūrio, sudedame norimą įdarą.
- Picos viršų apibarstome trupučiu tarkuoto sūrio. Keptuvę uždengiame dangčiu ir kepame, kol išsilydys sūris ir picos pagrindo apačia gražiai apkeps.
- Skanaus:)