Picos suktinukai iš bemielės tešlos

Picos suktinukų užkandis papuoš Jūsų stalą!

Picos suktinukų užkandis papuoš Jūsų stalą!

Ingredientai

Bemielė sluoksniuota tešla 250 g
Majonezas 1.5 šaukštas (-ai)
Pomidorų padažas 1.5 šaukštas (-ai)
Česnakas 1 skiltelė (-ės)
Mocarelos sūris 120 g
Dešra 120 g
Raudonoji paprika 150 g
Žolelės Pagal skonį
  • 1

    Pomidorų padažą sumaišyti su majonezu, išspaustu česnaku ir prieskoniais.

  • 2

    Sluoksniuotos bemielės tešlos lakštą aptepti majonezo, pomidorų padažo ir česnako mišiniu.

  • 3

    Užberti smulkiai pjaustyto virto kumpio ar dešros, smulkiai pjaustytos paprikos ir tarkuoto sūrio.

  • 4

    Tešlą susukti į vyniotinį ir aštriu peiliu supjaustyti 1 cm storio griežinėliais. Arba galima formuoti kaip žagarėlius.

  • 5

    Suktinukus dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pašauti į įkaitintą orkaitę. Kepti kol suktinukai gražiai apskrus. Tai užtruks apie 15-20 min.

  • 6

    Iškepus galima valgyti tiek šiltus, tiek atvėsusius suktinukus.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Ant griliaus keptų daržovių sumuštinis 15min