Pievagrybiai su mėsa

Ne baryvakai, bet tikrai skanus patiekalas, pievagrybiai su mėsa.

Ne baryvakai, bet tikrai skanus patiekalas, pievagrybiai su mėsa.

Ingredientai

Pievagrybių galvutės 6 vnt
Pievagrybiai 3 vnt
Faršas (rūšis pagal skonį) 250 g
Sūris 120 g
Svogūnas 1 vnt
Aliejus Pagal skonį
Druska, pipirai Pagal skonį
  • 1

  • 2

    Nuplauti ir nudžiovinti pievagrybius. Tris mažuosius pievagrybius susmulkinti jie bus naudojami kartu su faršu. Kiti 6 didieji pievagrybiai bus naudojami sudėti iškeptą faršą, tik išpjauti kotelius

  • 3

    Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėti mėsos faršą ir pakepinti 4- 6 min., vėliau sudėti svogūną ir smulkintus pievagrybių kotus, uždengus dar patroškinti 5-7 min. Pasūdyti ir įberti pipirų (arba mėgstamų prieskonių).

  • 4

    Atskirame inde sumaišyti džiovintas petražoles, druską bei aliejų. Gautu marinatu aptepti pievagrybių galvutes ir užpildyti jas faršo įdaru, o viršų pabarstyti sūriu.

  • 5

    Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 200 temperatūroje apie 15 – 20 min. kol gražiai viskas apskrus.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Voveraitės 15min
Dešrelės su sūriu ir šonine 15min
Netikras zuikis su špinatais 30min
Kiaušinių - faršo vyniotinis 30min
Mėsainiai 15min