Pievagrybių padazas

tinka ir prie mesos ir prie zuvies.

tinka ir prie mesos ir prie zuvies.

Ingredientai

Pievagrybiai 150 g
Svogūnų laiškai 80 g
Sultinys Pagal skonį
Grietinė 4 šaukštas (-ai)
Miltai 2 šaukštas (-ai)
  • 1

    Susipjaustome pievagrybius mazais kubeliais.

  • 2

    I keptuve dedame sviesta ir supilame pievagrybius, lengvai pakepame.Idedame miltu ir dar pakepame.

  • 3

    Pilame sultini arba grybu nuovira.Dedame grietine, svogunu laiskus, galima truputi krapu. Dar pakaitiname keleta minuciu.Paprieskoniuojame.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Baklažanų aptepas 30min
Baklažanų ikrai 15min
Humusas be tahini 5min
Baklažanų ikra 15min
Karamelinis padažas su jūros druska 5min