Pievagrybių padazas

tinka ir prie mesos ir prie zuvies.

tinka ir prie mesos ir prie zuvies.

Ingredientai

Pievagrybiai 150 g
Svogūnų laiškai 80 g
Sultinys Pagal skonį
Grietinė 4 šaukštas (-ai)
Miltai 2 šaukštas (-ai)
  • 1

    Susipjaustome pievagrybius mazais kubeliais.

  • 2

    I keptuve dedame sviesta ir supilame pievagrybius, lengvai pakepame.Idedame miltu ir dar pakepame.

  • 3

    Pilame sultini arba grybu nuovira.Dedame grietine, svogunu laiskus, galima truputi krapu. Dar pakaitiname keleta minuciu.Paprieskoniuojame.

Panašūs receptai

Baklažanų aptepas 30min
Baklažanų ikrai 15min
Humusas be tahini 5min
Baklažanų ikra 15min
Karamelinis padažas su jūros druska 5min
Tikrasis bolonijos padažas 15min
Obuolių kremas 15min