Prancūziškas batonas su česnaku ir sūriu

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Puikus užkandis prie sriubų, salotų arba šauni idėja gardiems pusryčiams.

Ingredientai

  • Prancūziškas batonas 1 vnt
  • Sūris 150 g
  • Sviestas 70 g
  • Česnakas 1 skiltelė (-ės)
  • Petražolės 10 g
  • Druska 1 žiupsnelis

Eiga

  1. Smulkiai supjaustome petražoles ir česnaką.
  2. Į dubenį įdedame sviesto, smulkintų petražolių, česnako, žiupsnelį druskos ir viską išmaišome.
  3. Sutarkuojame sūrį.
  4. Batoną supjaustome griežinėliais, užtepame sviesto su žolelėmis, ant viršaus užberiame tarkuoto sūrio ir dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti 5-7 min.
  5. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!