Prancūziški meduoliai

  • 30min
  • 6 porcijos

Tai greitai ir lengvai pagaminami meduoliai, nes Jums nereikės minkyti meduolių tešlos.

Tai greitai ir lengvai pagaminami meduoliai, nes Jums nereikės minkyti meduolių tešlos.

Ingredientai

Miltai 300 g
Kepimo milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
Sirupas 500 ml
Sviestas 100 g
Cukrus 100 g
Maltas imbieras 1 arb. šaukštelis (-iai)
Cinamonas 2 arb. šaukštelis (-iai)
Gvazdikėliai 4 vnt
Smulkinti migdolai 100 g
  • 1

    Sugrūskite gvazdikėlius grūstuvėje.

  • 2

    Suplakite sviestą su cukrumi.

  • 3

    Sumaišykite šviesų sirupą, miltus, kepimo miltelius, prieskonius ir migdolus, kad gautumėte vientisą masę, ir supilkite ant miltais pabarstyto kepimo popieriaus.

  • 4

    Suformuokite 4 cm skersmens pailgą ritinį. Įvyniokite ritinį į plėvelę ir padėkite šaltai. Palikite per naktį, kad įgautų reikiamą skonį.

  • 5

    Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Supjaustykite aštriu peiliu plonomis riekelėmis ir išdėliokite ant kepimo popieriumi ištiestos kepimo skardos.

  • 6

    Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje 10–12 minučių ir palikite ant kepimo skardos atvėsti.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Prancūziškas užkandis 15min
Prancūziškas batonas su sūriu 15min