Prancūziško batono sumuštinis su mėsos kukuliais ir karamelizuotais svogūnais

  • 30min
  • 2 porcijos

Greitai paruošiamas patiekalas su karamelizuotais svogūnais.

Greitai paruošiamas patiekalas su karamelizuotais svogūnais.

Ingredientai

Aliejaus 1 g
Svietas Pagal skonį
Rudasis cukrus Pagal skonį
Malta mėsa 100 g
Druska Pagal skonį
Juodieji pipirai 20 žiupsnelis
Pomidorų padažas Pagal skonį
Aliejaus Pagal skonį
Prancūziškas batonas 1/2 vnt
  • 1

    Nuluptus svogūnus supjaustyti griežinėliais. Juos suberkite į keptuvę kartu su sviestu ir ruduoju cukrumi. Turinį vis pamaišykite, kad svogūnai šiek tiek karamelizuotųsi.

  • 2

    Mėsą pagardinkit druska ir juodaisiais pipirais. Iš mėsos suformuokit nedidelius mėsos kukulius ir kepkite išvalytoje keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Baigiant kepti supilkit savo mėgstamą padažą ir kelias minutes patroškinkite.

  • 3

    Prancūzišką batoną įpjaukite per vidurį, sudėkite paruoštus maltos mėsos kukulius ir karamelizuotus svogūnus. Skanaus

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Susukti karšti sumuštiniai 15min
Tortilijų suktinukai 1val
Pievagrybiuose kepti kiaušiniai 30min
Vištienos ir ananasų iešmeliai 1val
Sriuba su vištienos kubeliais ir grybais 30min