Prancūziško skrebučio suktinukai

Saldus pusryčių patiekalas - kitoks tradicinio Prancūziško skrebučio receptas.

Saldus pusryčių patiekalas - kitoks tradicinio Prancūziško skrebučio receptas.

Ingredientai

Forminės duonos riekutės 8 vnt
Nutela arba kreminė varškė 4 šaukštas (-ai)
Vaisiai (braškės, bananai ir kt.) Pagal skonį
Cinamonas 2 arb. šaukštelis (-iai)
Cukrus 60 g
Kiaušiniai 2 vnt
Pienas 45 ml
Sviestas (keptuvei patepti) Pagal skonį
  • 1

    Nuo kvadratinės duonos nupjaukite pluteles. Su kočėlu arba stikliniu buteliu suspauskite duoną, kad ji būtų plokščia.

  • 2

    Maždaug 2 cm atstumu nuo krašto dėkite jūsų pasirinktą įdarą - nutelą arba kreminį sūrį kartu su keliais smulkiais gabaliukais vaisių. Duoną susukite ir užtvirtinkite mediniu pagaliuku. Kartokite tą patį su kiekviena duonos riekele.

  • 3

    Išplakite kiaušinius su pienu, kol viskas tampa vientosis masės.

  • 4

    Atskirame inde sumaišykite cukrų su cinamonu.

  • 5

    Įkaitinkite keptuvę ir išlydykite sviestą.

  • 6

    Kiekvieną susuktą duonos riekelę dėkite į kiaušinio plakinį ir dėkite kepti.

  • 7

    Kepkite, kol duona gražiai apskrus. Papildomai kepant į keptuvę įdėkite sviesto, kad neprisviltų.

  • 8

    Iškeptus suktinukus iškart apvoliokite cinamono ir cukraus mišinyje.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Minkštieji sausainiai su šokolado gabaliukais 30min
Morkų pyragas 30min
Gervuogių pyragėlis 1val 30min