Pyragėliai su grybais

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su džiovintais grybais – receptas, kurį išbandyti tikrai verta.

Ingredientai

  • Miltai 160 g
  • Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Margarinas 160 g
  • Varškė 160 g
  • Kiaušinio trynys 1 vnt
  • Svogūnas 1 vnt
  • Kiaušiniai Pagal skonį

Eiga

  1. Miltus, druską, margariną, varškę ir kiaušinio trynį išsukti mikseriu iki vientisos masės, suvynioti į foliją ar popierių ir palaikyti šaldytuve bent valandą.
  2. Pabarstykite stalą miltais ir kočiokite tešlą: kočioti, perlenkti, kočioti... Tešla neturi sušilti, taigi grąžinkite ją į šaldytuvą.
  3. Kai atvės, vėl išimkite tešlą, ją iškočiokite ir supjaustykite kvadratėliais.
  4. Tuomet dėkite ant jų grybus ir perlenkite, kraštus užspauskite.
  5. Pyragėlių viršų patepkite plaktu kiaušiniu.
  6. Kepkite 200 C orkaitėje apie 20 min., kad gražiai pageltonuotų.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!