Raugintų agurkų mišrainė

Ingredientai

Rauginti agurkai 4 vnt
Svogūno roputės 1 vnt
Obuoliai 1 vnt
Aliejus 2 šaukštas (-ai)
Druska Pagal skonį
Cukrus Pagal skonį
Petražolės Pagal skonį
  • 1

    Agurkus ir obuolį nuplauti, nulupti, o iš agurkų pašalinti sėklas. Viską supjaustyti nestambiais kubeliais, paskaninti prieskoniais ir išmaišyti su aliejumi.

  • 2

    Mišrainę sudėti į molinį dubenėlį, papuošti petražolių šakele ir pateikti į stalą.

Panašūs receptai

Griliuje keptos vištienos salotos su mandarinais 30min
Graikiškos salotos 15min
Pomidorų ir mocarelos sūrio salotos 15min
Mažųjų pomidorų ir kukurūzų salotos 15min
Tuno salotos 5min
Makaronų salotos su vištiena 5min