Rudeniškas morkų pyragas

Purus, drėgnas ir lengvos tekstūros morkų pyragas. Jūs tiesiog privalote jo paragauti.

Purus, drėgnas ir lengvos tekstūros morkų pyragas. Jūs tiesiog privalote jo paragauti.

Ingredientai

Morkos 1 kg
Rudasis cukrus 200 g
Kiaušiniai 3 vnt
Alyvogių aliejus 200 ml
Miltai 200 g
Soda 1 arb. šaukštelis (-iai)
Avižų dribsniai 1/2 stiklinė (-ės)
Cinamonas 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • 1

    Morkas susmulkinti su tarka;

  • 2

    Kitame dubenyje išsukti kiaušinius su cukrumi ir alyvuogių aliejumi;

  • 3

    Miltus sumaišyti su avižiniais dribsniais, cinamonu, soda;

  • 4

    Viską sudėti į vieną dubenį ir atsargiai išmaišyti;

  • 5

    Kepti apie 45 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Minkštieji sausainiai su šokolado gabaliukais 30min
Morkų pyragas 30min
Gervuogių pyragėlis 1val 30min
Cukrumi apkepti pekano riešutai 1val 30min
Obuolių pyragas su traškia riešutų plutele 15min
Meduolių ir bananų tortas 1val
Tiramisu 45min