Silkių sviestas

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Silkių sviestas

Ingredientai

  • Silkė 2 vnt
  • Aliejus Pagal skonį
  • Batonas 1 riekė (-ės)

Eiga

  1. Silkes išmirkyti, nuvalyti, nulupti, atskirti nuo kaulų ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Silkių gabaliukus sudėti į grūstuvę, pridėti batono ir po truputį pilant aliejų, sutrinti.
  2. Po to šią masę pertrinti per sietelį ir sudėti į dubenėlį. Laikyti vėsiai.
  3. Silkių sviestą tepti ant batono riekučių pusryčiams. Jis tinka valgyti ir su lupenomis virtomis bulvėmis.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!