Sklindžiai su obuoliais

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Paprasti blyneliai su obuoliais, kurie visuomet labai skaniai ir gardžiai suvalgomi visų smaližių.

Ingredientai

  • Miltai 2 stiklinė (-ės)
  • Pienas 1 stiklinė (-ės)
  • Vanduo 1 stiklinė (-ės)
  • Cukrus 1 vnt
  • Kiaušiniai 1 vnt
  • Obuoliai 2 vnt
  • Druska Pagal skonį

Eiga

  1. Trynį išsukti su cukrumi ir druska. Į masę supilti pusę receptūroje nurodyto skysčio, įsijoti miltus ir viską gerai išmaišyti. Supylus likusį skystį, maišyti, kol gausis vienalytė masė.
  2. . Baltymą išplakti iki standumo ir atsargiai sumaišyti su nuluptais ir nedidelėmis skiltelėmis supjaustytais obuoliais. Po to obuolius taip pat atsargiai įmaišyti į tešlą.
  3. Kepti įkaitintuose riebaluose, apvartant iš abiejų pusių. Pateikiant apibarstyti miltiniu cukrumi.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!