Sluoksniuota tešla su daržovėmis

Ingredientai

Sluoksniuota tešla 2 pakuotė (-ės)
Svogūnas 2 vnt
Cukinija 2 kg
Pomidorai 1 kg
Aliejus Pagal skonį
Fermentinis sūris 200 g
Raudonėlis Pagal skonį
Druska Pagal skonį
  • 1

    Jei darysite mažesnėje, nei orkaitės skardoje, produktų prireiks tik pusės kiekio.

  • 2

    Sluoksniuotą tešlą lenkti per pusę, iškočioti ant trupučio miltų. Išpjauti pagal skardos formą ir įkloti. Galite naudoti kepimo popierių, bus lengviau išimti.

  • 3

    Lygiai suberti smulkiai supjaustytus svogūnus, ant jų sudėlioti plonus daržovių griežinėlius ir pasūdyti. Iš likusios tešlos galite iškočioti juosteles ir padaryti kraštelius.

  • 4

    Konditeriniu teptuku viską lengvai aptepti aliejumi, kad gražiau apskrustų ir pabarstyti raudonėliu.

  • 5

    Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie valandą. Jeigu Jūsų orkaitės kaista tik apatinė dalis, statykite skardą 2/3 aukštyje (matuojant nuo apačios i viršų).

  • 6

    Prieš baigiant kepti, apibarstykite tarkuotu sūriu.

  • 7

    SKANAUS !

Panašūs receptai

Graikiška moussaka 15min
Graikiškas ’bouyordy’ 30min
Baklažanų parmigiana 15min
Varškės apkepas su kefyru 30min
Varškės apkepas 30min
Moliūgų apkepas 15min
Bulvių plokštainis 30min