Sluoksniuota tešla su daržovėmis

Ingredientai

Sluoksniuota tešla 2 pakuotė (-ės)
Svogūnas 2 vnt
Cukinija 2 kg
Pomidorai 1 kg
Aliejus Pagal skonį
Fermentinis sūris 200 g
Raudonėlis Pagal skonį
Druska Pagal skonį
  • 1

    Jei darysite mažesnėje, nei orkaitės skardoje, produktų prireiks tik pusės kiekio.

  • 2

    Sluoksniuotą tešlą lenkti per pusę, iškočioti ant trupučio miltų. Išpjauti pagal skardos formą ir įkloti. Galite naudoti kepimo popierių, bus lengviau išimti.

  • 3

    Lygiai suberti smulkiai supjaustytus svogūnus, ant jų sudėlioti plonus daržovių griežinėlius ir pasūdyti. Iš likusios tešlos galite iškočioti juosteles ir padaryti kraštelius.

  • 4

    Konditeriniu teptuku viską lengvai aptepti aliejumi, kad gražiau apskrustų ir pabarstyti raudonėliu.

  • 5

    Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie valandą. Jeigu Jūsų orkaitės kaista tik apatinė dalis, statykite skardą 2/3 aukštyje (matuojant nuo apačios i viršų).

  • 6

    Prieš baigiant kepti, apibarstykite tarkuotu sūriu.

  • 7

    SKANAUS !

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Graikiška moussaka 15min
Graikiškas ’bouyordy’ 30min
Baklažanų parmigiana 15min
Varškės apkepas su kefyru 30min
Varškės apkepas 30min
Moliūgų apkepas 15min
Bulvių plokštainis 30min