Šokoladinis obuolys

Puikus būdas paskatinti mažuosius valgyti daugiau obuolių

Puikus būdas paskatinti mažuosius valgyti daugiau obuolių

Ingredientai

Dideli obuoliai 2 vnt
Šokoladas 200 g
Kokosų aliejus 15 g
Irisinių saldainių 90 g
Smulkintų riešutų Pagal skonį
Pagaliukų 10 vnt
  • 1

    Pagal obuolių dydį gali gautis tarp 8-12 griežinėlių.

  • 2

    Obuolius supjaustykite 1,5 cm storio griežinėliais. Į jų apačią įstatykite pagaliuką

  • 3

    Ištirpinkite šokoladą, į jį gerai įmaišykite skystą kokosų aliejų.

  • 4

    Pasiruoškite kepimo popierių ant kurio dėkite šokolade pamirkytus obuolius.

  • 5

    Ištirpinkite irisinius saldainius. Ant obuolių užvarvinkite skystos karamelės ir pabarstykite smulkintais riešutais.

  • 6

    Skanėstą palaikykite šaldytuve apie 1 val. Stenkitės deserto nelaikyti antrai dienai, nes obuoliai bus skaniausi iškart pagaminus.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Minkštieji sausainiai su šokolado gabaliukais 30min
Morkų pyragas 30min
Gervuogių pyragėlis 1val 30min