Sriuba su krevetėmis

Labai paprasta, tačiau be galo gardi krevečių sriuba. Ši sriuba abejingų nepalieka.

Labai paprasta, tačiau be galo gardi krevečių sriuba. Ši sriuba abejingų nepalieka.

Ingredientai

Krevetės 500 g
Alyvogių aliejus 4 šaukštas (-ai)
Salierų stiebai 2 vnt
Česnakas 3 skiltelė (-ės)
Miltai 2 šaukštas (-ai)
Pomidorų padažas 2 šaukštas (-ai)
Bazilikas Pagal skonį
Sultinys Pagal skonį
Druska Pagal skonį
Pipirai Pagal skonį
Pienas 30 ml
  • 1

    Verdančiu vandeniu perplauti krevetes, jas išlukštenti;

  • 2

    Smulkiai supjaustyti česnaką ir salierą. Juos pakepinti keptuvėje 3-4 min. Tada suberti miltus,pomidorų padažą. Kepinant uždėti keptuvės dangtį, bet nepamiršti viską karts nuo karto pamaišyti.

  • 3

    Į keptuvę ant pakepintų daržovių supilti verdančiame vandenyje ištirpusius sultinio kubelius bei pieną. Jei norite tirštesnės – kreminės sriubos, pieną galima pakeisti grietinėle.

  • 4

    Viską gerai išmaišyti ir suberti baziliką bei krevetes, pavirti dar 3 min. ir sriuba paruošta

  • 5

    Skanaus.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Bulvienė su kumpiu 30min
Itališka dešrelių sriuba 1val
Aštri vištienos sriuba 45min
Vegetariška avinžirnių sriuba su ropėmis 30min
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena 15min