Svogūnai tešloje

Daugžodžiauti apie keptus svogūno žiedus turbūt nereikia. Gardus užkandis prie alaus ir ne tik. Labai gardūs ir ką tik iškepti, ir jau atvėsę.

Daugžodžiauti apie keptus svogūno žiedus turbūt nereikia. Gardus užkandis prie alaus ir ne tik. Labai gardūs ir ką tik iškepti, ir jau atvėsę.

Ingredientai

Kiaušinis 1 vnt
Grietinė 1 šaukštas (-ai)
Svogūnas 1 vnt
Druska 1 žiupsnelis
Aliejus kepimui Pagal skonį
  • 1

    Supjaustyti svogūną žiedeliais, nuplykiti juos verdančiu vandeniu ir nusausinti;

  • 2

    Grietinę ir kiaušinį išplakti, įberti druskos ir pamėgtų pipirų. Palengva suberti miltus. Tešla turėtų būti grietinės trištumo;

  • 3

    Svogūnus merkti į paruoštą tešlą ir kepti įkaitintoje keptuvėje.

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Ant griliaus keptų daržovių sumuštinis 15min
Skanieji kiaulienos suktinukai 5min
Špinatiniai gnocchi 30min
Bruschett’ai su mocarella ir saulėje džiovintais pomidorais 15min
Bruschett’ai su baklažanais 15min
Marinuotos juodosios alyvuogės 30min