Svogūnai tešloje

Daugžodžiauti apie keptus svogūno žiedus turbūt nereikia. Gardus užkandis prie alaus ir ne tik. Labai gardūs ir ką tik iškepti, ir jau atvėsę.

Daugžodžiauti apie keptus svogūno žiedus turbūt nereikia. Gardus užkandis prie alaus ir ne tik. Labai gardūs ir ką tik iškepti, ir jau atvėsę.

Ingredientai

Kiaušinis 1 vnt
Grietinė 1 šaukštas (-ai)
Svogūnas 1 vnt
Druska 1 žiupsnelis
Aliejus kepimui Pagal skonį
Miltai 1/2 stiklinė (-ės)
  • 1

    Supjaustyti svogūną žiedeliais, nuplykiti juos verdančiu vandeniu ir nusausinti;

  • 2

    Grietinę ir kiaušinį išplakti, įberti druskos ir pamėgtų pipirų. Palengva suberti miltus. Tešla turėtų būti grietinės tirštumo, todėl tikslus miltų kiekis priklausys nuo to, kada pasieksite tinkamą konsistenciją;

  • 3

    Svogūnus merkti į paruoštą tešlą ir kepti įkaitintoje keptuvėje.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Ant griliaus keptų daržovių sumuštinis 15min