Svogūnų žiedai tešloje

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Greitai, skaniai ir paprastai: svogūnų žiedai tešloje. Tai puikus užkandis, tinkantis tiek prie vyno, tiek prie alaus. Paruošimas nesunkus ir labai greitas, o iš lėkščių šis užkandis dingsta dar greičiau, tad būkite pasiruošę!

Ingredientai

  • Svogūnas 4 vnt
  • Kiaušiniai 2 vnt
  • Vanduo 2 šaukštas (-ai)
  • Miltai 1 stiklinė (-ės)
  • Citrina 1 vnt
  • Aliejus 50 g

Eiga

  1. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite žiedais.
  2. Kiaušinius išplakite, pasūdykite, įberkite miltų ir vandens, gerai išmaišykite.
  3. Svogūnų žiedus apšlakstykite citrinos sultimis, pamirkykite tešloje ir apkepkite iki auksinės spalvos.
  4. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!