Telapijos, citrinos ir petražolių salotos
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Gaivus ir sveikas žuvies salotų receptas.
Ingredientai
- Juodieji pipirai Pagal skonį
- Lauro lapai 2 vnt
- Citrinos žievelė 2 vnt
- Petražolės Pagal skonį
- Kaparis 2 šaukštas (-ai)
- Alyvuogių aliejus 6 šaukštas (-ai)
Eiga
- Į įkaitintą keptuvę įdėkite telapiją, pipirus ir lauro lapus. Užpilkite šaltu vandeniu ir leiskite užvirti.
- Sumažinkite ugnį ir virkite žuvį 15 minučių. Atvėsinkite vandenį ir išvirusią telapiją perkelkite į salotų indą ir susmulkinkite.
- Suberkite citrinas, petražoles ir kaparius. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir galite serviruoti.