Telapijos, citrinos ir petražolių salotos

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Gaivus ir sveikas žuvies salotų receptas.

Ingredientai

  • Juodieji pipirai Pagal skonį
  • Lauro lapai 2 vnt
  • Citrinos žievelė 2 vnt
  • Petražolės Pagal skonį
  • Kaparis 2 šaukštas (-ai)
  • Alyvuogių aliejus 6 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Į įkaitintą keptuvę įdėkite telapiją, pipirus ir lauro lapus. Užpilkite šaltu vandeniu ir leiskite užvirti.
  2. Sumažinkite ugnį ir virkite žuvį 15 minučių. Atvėsinkite vandenį ir išvirusią telapiją perkelkite į salotų indą ir susmulkinkite.
  3. Suberkite citrinas, petražoles ir kaparius. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir galite serviruoti.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!