Traški vištiena

Tai vištiena kuri tirps burnoje lyg saldainiai.

Tai vištiena kuri tirps burnoje lyg saldainiai.

Ingredientai

Vištienos filė 500 g
Kietas sūris 80 g
Kiaušiniai 1 vnt
Vištienos prieskoniai 1 arb. šaukštelis (-iai)
Druska Pagal skonį
Juodieji pipirai Pagal skonį
Miltai Pagal skonį
Džiuvesėliai Pagal skonį
Aliejus kepimui Pagal skonį
  • 1

    Vištienos krūtinėlę sumalti, suberti tarkuotą sūrį, prieskonius, druską, pipirus ir gerai išminkyti.

  • 2

    Iš masės formuoti nedidelius pailgus kukuliukus. Tada volioti juos į miltus, į kiaušinių plakinį ir galiausiai į džiūvėsėlius.

  • 3

    Į keptuvę pilti aliejaus (maždaug tiek, kad sudėjus kukuliukus, juos apsemtų iki pusės), gerai įkaitinti ir vieną po kito sudėti vištienos kukuliukus. , kaitrą sumažinti iki vidutinės ir kepti kol iš abiejų pusių gražiai apskrus, taps gražios auksinės spalvos

  • 4

    Iškeptus vištienos kukuliukus, galite nusausinti riebalų perteklių.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Kepta vištiena su riebiu padažu 45min
Vištiena bbq 30min