Troškinti kopūstai

Ingredientai

Rauginti kopūstai 1 kg
Vanduo 2 stiklinė (-ės)
Džiovinti grybai Pagal skonį
Aliejus 6 šaukštas (-ai)
Svogūno roputės 1 vnt
Kartieji pipirai 5 vnt
Kvapieji pipirai 5 vnt
Miltai 1 šaukštas (-ai)
Obuoliai Pagal skonį
Pomidorai Pagal skonį
  • 1

    Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti aliejuje, kol praskaidrės. Jei kopūstai labai rūgštūs, juos galima nuplauti vandeniu ir, nuspaudus skystį, sudėti į kepintus svogūnus. Užpiltus sultiniu ar vandeniu kopūstus troškinti, kol suminkštėja. Jei skystis nugaruoja, galima pripilti karšto vandens.

  • 2

    Kopūstams suminkštėjus, sudėti prieskonius, atskirai išvirtus ir juostelėms supjaustytus džiovintus grybus, jei reikia – pasūdyti. Baigiant troškinti, suberti miltus ir gerai išmaišyti.

  • 3

    Šviežius kopūstus troškinti pagardinant juos rūgščiais obuoliais, pomidorais.

  • 4

    Troškintus kopūstus patiekti į stalą su virtomis neluptomis bulvėmis. Verdant su lupena bulves, kad jos nesutrūkinėtų, įberti žiupsnelį druskos.

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Kepti ryžiai ispaniškai 1val
Cukinijos troškinys 1val
’tetrazzini’ spagečiai su voveraitėmis 15min
Kiauliena troškinta balto vyno ir garstyčių padaže su obuoliais ir salierais 15min
Chilli con carne 30min
Jautiena saldžiarūgščiame padaže 45min
Įdarytos paprikos 30min