Trupininis pyragas

Nuostabus trupininis pyragas.

Nuostabus trupininis pyragas.

Ingredientai

Margarinas 250 g
Miltai 500 g
Kiaušiniai 2 g
Cukrus 1 stiklinė (-ės)
Vanilinis cukrus 1 arb. šaukštelis (-iai)
Kepimo milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
Uogienė Pagal skonį
  • 1

    Ištirpinkite margariną, pridėkite cukraus ir išmaišykite, kol cukrus ištirps. Viską dėkite 10 - 15 minučių į šaldytuvą.

  • 2

    Į atšalusį margariną įmuškite kiaušinius, pridėkite vanilės ir druskos. Tada berkite miltus su kepimo milteliai ir minkykite tešlą. Tešlą padalyti į dvi nelygias dalis ( 2 \ 3 ir 1 \ 3). Tešlą sudėkite į maišelius ir dėkite į šaldytuvą, o mažesnę dalį tešlos į šaldymo kamerą 30 minučių.

  • 3

    Iškočiokite didesnę tešlos dalį ir ja išklokite kepimo skardą (tešlą paskirstykite ir ant skardos kraštų), dėti sluoksnį uogienės, o ant viršaus užtarkuoti šaldytą tešlą.

  • 4

    Įdėti į įkaitintą iki 200-220 ° C orkaitėje ir kepti apie 25 - 30 minučių iki auksinės rudos spalvos.

  • 5

    Skanaus!

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Šokoladinis pyragas 15min
Daržovių - sūrio pyragas su sezamo sėklomis 1val
Varškinės pynutės 45min
Mielinių bandelių pyragas 2val
Plikyti riestainiai 30min