Bulviniai blynai su įdaru
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Lietuviški bulviniai blynai su mėsos ir morkų įdaru.
Ingredientai
- Faršas 500 g
- Svogūnas 1 vnt
- Morkos 2 vnt
- Miltai 2 šaukštas (-ai)
Eiga
- Į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus sudėti smulkiai supjaustytą svogūną. Kai svogūnai apkeps, įdėti smulkiai sutarkuotas morkas ir kepti, kol morkos suminkštės. Gautą masę sudėti į faršą, įberti druskos, pipirų, išmaišyti.
- Nuskųstas bulves smulkiai sutarkuoti, įberti kelis šaukštus miltų, druskos, pipirų.
- Į įkaitintą keptuvę su aliejumi įdėti po šaukštą bulvių tarkių, ant jų - mėsos faršą ir ant viršaus vėl bulvių tarkių. Blynus apkepti iš abiejų pusių.
- Pateikti su grietine.