Bulviniai blynai su įdaru

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Lietuviški bulviniai blynai su mėsos ir morkų įdaru.

Ingredientai

  • Faršas 500 g
  • Svogūnas 1 vnt
  • Morkos 2 vnt
  • Miltai 2 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus sudėti smulkiai supjaustytą svogūną. Kai svogūnai apkeps, įdėti smulkiai sutarkuotas morkas ir kepti, kol morkos suminkštės. Gautą masę sudėti į faršą, įberti druskos, pipirų, išmaišyti.
  2. Nuskųstas bulves smulkiai sutarkuoti, įberti kelis šaukštus miltų, druskos, pipirų.
  3. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi įdėti po šaukštą bulvių tarkių, ant jų - mėsos faršą ir ant viršaus vėl bulvių tarkių. Blynus apkepti iš abiejų pusių.
  4. Pateikti su grietine.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!