Ant grotelių kepti naminiai mėsainiai

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ant grotelių kepti naminiai mėsainiai

Ingredientai

  • Duona 6 riekė (-ės)
  • Faršas 400 g
  • Česnakų skiltelės 2 vnt
  • Imbieras 1 vnt
  • Čili pipiras 1 vnt
  • Kalendra 2 šaukštas (-ai)
  • Druska Pagal skonį
  • Sojos padažas 2 šaukštas (-ai)
  • Juodieji pipirai Pagal skonį
  • Kuminas 1 vnt
  • Vorčesterio padažas Pagal skonį
  • Svogūnas 2 vnt
  • Pomidorai 1 vnt
  • Agurkai 2 vnt
  • Pomidorų padažas 2 šaukštas (-ai)
  • Salotų lapai Pagal skonį

Eiga

  1. Dubenyje sumaišykite maltą kalakutieną, česnaką, imbierą, čili pipirą, 1 sukapotą svogūną, kalendras, druską, sojos padažą, pipirus, paprikų miltelius, garstyčias, kuminą, Vorčesterio padažą. Jei kurio nors ingridiento neturite - nenusiminkite, pagrindą sudaro sojos arba vorčesterio padažas, garstyčios, kuminai (arba malti kmynai), paprikų milteliai, druska ir pipirai. Suformuokite 6 „kotletukus“, juos galima apvolioti džiūvėsėliuose. Juos iškepkite ant grotelių, po 3-4 minutes kievieną pusę.
  2. Bandeles taip pat pašildykite ant grotelių. Jų vieną pusę aptepkite pomidorų padažu, dėkite salotos lapą, mėsos paplotėlį, pomidoro griežinėlį, porą juostelių agurko, keletą svogūno žiedų. Uždenkite kitu paplotėliu. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!