Užkepėlė su pomidorais

  • 15min
  • 4 porcijos

250 g sluoksniuotos bemielės tešlos, 200 g varškės (galima ir 400 g varškės), druska, pipirai, česnako 3 skiltelės, itališkos, toskanos ar kitokios žolelės, 3-4 pomidorai. Gaminimas: tešlą pakočioti, kad būtų per visą skardą. Į varškę įspausti česnakus, įdėti druskos, pipirų, žolelių. Viską sumaišyti ir tepti ant ištiestos tešlos. Kad lengviau teptūsi varškė, galima įmaišyti šiek tiek pieno. Ant varškės išdėlioti supjaustytus pomidorus, ant jų šiek tiek druskos ir žolelių. Įkaitinti orkaitę iki 170 laipsnių ir kepti 30 - 40 min.

250 g sluoksniuotos bemielės tešlos, 200 g varškės (galima ir 400 g varškės), druska, pipirai, česnako 3 skiltelės, itališkos, toskanos ar kitokios žolelės, 3-4 pomidorai. Gaminimas: tešlą pakočioti, kad būtų per visą skardą. Į varškę įspausti česnakus, įdėti druskos, pipirų, žolelių. Viską sumaišyti ir tepti ant ištiestos tešlos. Kad lengviau teptūsi varškė, galima įmaišyti šiek tiek pieno. Ant varškės išdėlioti supjaustytus pomidorus, ant jų šiek tiek druskos ir žolelių. Įkaitinti orkaitę iki 170 laipsnių ir kepti 30 - 40 min.

Ingredientai

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Itališkos „Caprese“ salotos 30min
Natūralus pomidorų padažas 1val 30min
Naminis ketčupas 45min
Keptų pomidorų padažas su česnaku daugiau...
Naminė pomidorų pasta daugiau...