Varškės apkepas su kefyru
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Ingredientai
- Varškė 750 g
- Kiaušiniai 4 vnt
- Kefyras 3 stiklinė (-ės)
- Cukrus 4 stiklinė (-ės)
- Miltai 4 stiklinė (-ės)
- Kepamieji milteliai 1 šaukštas (-ai)
- Graikiniai riešutai 1 stiklinė (-ės)
- Aliejus Pagal skonį
- Razinos Pagal skonį
Eiga
- Pora saujų šviesių razinų užpylti verdančiu vandeniu, kad išbrinkų, po to nukošti ir sumaišyti su dideliu šaukštu extra miltų.
- Viską, išskyrus razinas, sudedam į kombainą ir gerai išsukam su peilio antgaliu. Po to šaukštu įmaišom razinas. Dedame į riebalais išteptą kepimo formą (mano keramikinė) ir kepam 170 laipsnių apie 1 val. Pagaliuku patikrinam, ar vidus jau sausas.