Varškės apkepas su kefyru

Šefo receptai
Įkėlė: Rugs 9, 2013
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Ingredientai

  • Varškė 750 g
  • Kiaušiniai 4 vnt
  • Kefyras 3 stiklinė (-ės)
  • Cukrus 4 stiklinė (-ės)
  • Miltai 4 stiklinė (-ės)
  • Kepamieji milteliai 1 šaukštas (-ai)
  • Graikiniai riešutai 1 stiklinė (-ės)
  • Aliejus Pagal skonį
  • Razinos Pagal skonį

Eiga

  1. Pora saujų šviesių razinų užpylti verdančiu vandeniu, kad išbrinkų, po to nukošti ir sumaišyti su dideliu šaukštu extra miltų.
  2. Viską, išskyrus razinas, sudedam į kombainą ir gerai išsukam su peilio antgaliu. Po to šaukštu įmaišom razinas. Dedame į riebalais išteptą kepimo formą (mano keramikinė) ir kepam 170 laipsnių apie 1 val. Pagaliuku patikrinam, ar vidus jau sausas.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!