Varškės apkepas su manais

Nuostabus  varškės apkepas priversentis nusikasti liežuvį!

Nuostabus  varškės apkepas priversentis nusikasti liežuvį!

Ingredientai

Manų kruopos 4 šaukštas (-ai)
Cukrus 4 šaukštas (-ai)
Kiaušiniai 3 vnt
Vanilinis cukrus 2 arb. šaukštelis (-iai)
Kepimo milteliai 1/2 arb. šaukštelis (-iai)
Varškė 500 g
Sviestas 45 g
Natūralus jogurtas 3 šaukštas (-ai)
Druska Pagal skonį
  • 1

    Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus išplakti iki putų su žiupsneliu druskos.

  • 2

    Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei ištirpintu sviestu.

  • 3

    Į trynius įmaišyti jogurtą, supilti manus, kepimo miltelius ir sudėti varškę. Viską gerai išmaišyti. Į varškę įmaišyti ir baltymus.

  • 4

    Supilti į kepimo formą ir kepti 170 laipsnių orkaitėje 20 min. Tada temperatūrą sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti dar 15-20 min.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Šokoladinis pyragas 15min
Daržovių - sūrio pyragas su sezamo sėklomis 1val
Varškinės pynutės 45min
Mielinių bandelių pyragas 2val
Plikyti riestainiai 30min