Varškės apkepas su manų kruopomis

Be galo gardus varškės apkepas.

Be galo gardus varškės apkepas.

Ingredientai

Varškė 600 g
Kiaušiniai 3 vnt
Cukrus 3 šaukštas (-ai)
Manų kruopos 3 šaukštas (-ai)
Druska Pagal skonį
Grietinė 3 šaukštas (-ai)
  • 1

    Varškę pertrinti su dviem šaukštais cukraus. Likusį cukrų sumaišyti su grietine atskirame dubenėlyje.

  • 2

    Į varškę suberti manų kruopas, druskos žiupsnelį, įmušti kiaušinius ir viską gerai išmaišyti.

  • 3

    Paruoštą varškės masę supilti į kepimo indą prieš tai jį ištepus sviestu ir apibarsčius trupiniais.

  • 4

    Ant viršaus užpilti grietinės ir cukraus padažu.

  • 5

    Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių.

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Graikiška moussaka 15min
Graikiškas ’bouyordy’ 30min
Baklažanų parmigiana 15min
Varškės apkepas su kefyru 30min
Varškės apkepas 30min
Moliūgų apkepas 15min
Bulvių plokštainis 30min