Vištiena su grietinėle

Pagardinkite vištieną grietinėle!

Pagardinkite vištieną grietinėle!

Ingredientai

Vištienos ketvirtis 3 vnt
Svogūnas 1 vnt
Pievagrybiai 300 g
Žalumynai Pagal skonį
Prieskoniai Pagal skonį
Grietinėlė 1 pakuotė (-ės)
  • 1

    Vištieną apvirti apie 40 min.

  • 2

    Supjaustyti svogūną bei pievagrybius ir juos apkepti keptuvėje.

  • 3

    Išvirusią vištieną nunerti nuo kaulų ir apkepti keptuvėje atskirai nuo pievagrybių.

  • 4

    Į apkepusią vištieną sudėti grybus su svogūnais ir kelias minutes pakepti.

  • 5

    Supilame grietinėle ir žalumynus. Grietinėlės tirštumą reguliuoti vandens pagalba.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Kepti ryžiai ispaniškai 1val
Cukinijos troškinys 1val
’tetrazzini’ spagečiai su voveraitėmis 15min
Kiauliena troškinta balto vyno ir garstyčių padaže su obuoliais ir salierais 15min
Chilli con carne 30min