Vištienos drebučių "tortas"
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.
puosia stala ir skanu.
Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 1 vnt
- Apelsinai 1 vnt
- Konservuoti žirneliai 4 šaukštas (-ai)
Eiga
- Susiprieskoniuokite ir išsikepkite krūtinėlę. Nuimkite odą ir susipjaustykite kūbeliais.
- Pasigaminkite užpilą, taip, kaip nurodyta ant pakelio tik pilkite mažiau vandens.
- Į formą pilkite truputį drebučių ir sudėkite apelsino gabalėlius. Palaukite, kol sustings.
- tada sudėkite krūtinėlės ir užpilę drebučių, vėl palaukite, kol sustings.
- Sudėkite žirnelius ir vėl užpilkite drebučių. Laukite kol sustings.
- Pakartokite vėl su krutinėle. Taip paruoškite visą tortą.
- Patiekite su majonezu ir žirneliais.