Vištienos kepsneliai

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Visa paslaptis ta, kad mėsytė apsivelka sūrio-kiaušinio-džiuvėsėlių marškinėliais ir viduje lieka tokia švelni ir neišdžiūvus bei minkšta, kad galima pirštus apsilaižyti ir dar juos apčiulpti!

Ingredientai

  • Vištienos krūtinėlė 400 g
  • Fermentinis sūris 100 g
  • Kiaušiniai 1 vnt
  • Džiuvesėliai 100 g
  • Druska Pagal skonį
  • Juodieji pipirai Pagal skonį

Eiga

  1. Vištienos kepsnelius pamirkome į kiaušinio plakinį, tada į sūrio ir džiuvėsėlių mišinį ir dedame į įkaitintą aliejų.
  2. Apkepame iš abiejų pusių ir valgome! Štai kaip paprasta, o mėsytė nerealiai sultinga, minkštutėlė...

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!