Vištienos krūtinėlė su baltuoju padažu

Ingredientai

Vištienos krūtinėlė 4 vnt
Sviestas 4 šaukštas (-ai)
Alyvuogių aliejus 1 šaukštas (-ai)
Poras 4 vnt
Česnakas 2 skiltelė (-ės)
Vynas baltas Pagal skonį
Grietinėlė 250 ml
Petražolės 1 šaukštas (-ai)
  • 1

    Sudėkite sviestą bei alyvuogių aliejų į didelę keptuvę ir įkaitinkite virš vidutinės ugnies.

  • 2

    Pabarstykite vištienos krūtinėles druska bei juodaisiais pipirais ir apkepkite keptuvėje maždaug 5 minutes iš kiekvienos pusės.

  • 3

    Apkeptas krūtinėles išimkite iš keptuvės ir įvyniokite į foliją.

  • 4

    Tuomet toje pačioje keptuvėje pakepinkite keletą min. susmulkintus porų stiebus, sudėkite susmulkintą česnaką, pakepinkite 1 min., supilkite vyną, patroškinkite 3-4 min. ir galiausiai supilkite grietinėlę bei paskaninkite padažą prieskoniais.

  • 5

    Tuomet į keptuvę su padažu sudėkite išvyniotas vištų krūtinėles ir sumažinus ugnį troškinkite, kol vištiena pilnai išsitroškina.

  • 6

    Paruoštas krūtinėles supjaustyti riekelėmis, apibarstyti smulkintomis petražolėmis ir patiekti su virtais ryžiais.

Panašūs receptai

Kepta vištiena su riebiu padažu 45min
Vištiena bbq 30min
Kalakutienos suktinukai su faršo įdaru 30min
Keptas viščiukas su citrina ir keptos bulvės su rozmarinais 30min
Vištienos maltinukai su bazilikų padažu 15min
Gardžiosios vištų krūtinėlės 15min