Vištienos krūtinėlė su baltuoju padažu

Ingredientai

Vištienos krūtinėlė 4 vnt
Sviestas 4 šaukštas (-ai)
Alyvuogių aliejus 1 šaukštas (-ai)
Poras 4 vnt
Česnakas 2 skiltelė (-ės)
Vynas baltas Pagal skonį
Grietinėlė 250 ml
Petražolės 1 šaukštas (-ai)
  • 1

    Sudėkite sviestą bei alyvuogių aliejų į didelę keptuvę ir įkaitinkite virš vidutinės ugnies.

  • 2

    Pabarstykite vištienos krūtinėles druska bei juodaisiais pipirais ir apkepkite keptuvėje maždaug 5 minutes iš kiekvienos pusės.

  • 3

    Apkeptas krūtinėles išimkite iš keptuvės ir įvyniokite į foliją.

  • 4

    Tuomet toje pačioje keptuvėje pakepinkite keletą min. susmulkintus porų stiebus, sudėkite susmulkintą česnaką, pakepinkite 1 min., supilkite vyną, patroškinkite 3-4 min. ir galiausiai supilkite grietinėlę bei paskaninkite padažą prieskoniais.

  • 5

    Tuomet į keptuvę su padažu sudėkite išvyniotas vištų krūtinėles ir sumažinus ugnį troškinkite, kol vištiena pilnai išsitroškina.

  • 6

    Paruoštas krūtinėles supjaustyti riekelėmis, apibarstyti smulkintomis petražolėmis ir patiekti su virtais ryžiais.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Kepta vištiena su riebiu padažu 45min
Vištiena bbq 30min
Kalakutienos suktinukai su faršo įdaru 30min
Keptas viščiukas su citrina ir keptos bulvės su rozmarinais 30min