Vištienos maltinukai su bazilikų padažu
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Labai lengvas ir skanus padažiukas, pikantiško skonio maltinukai.
Ingredientai
- Vištiena Pagal skonį
- Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Paprika 2 šaukštas (-ai)
- Džiuvesėliai 2 šaukštas (-ai)
- Vanduo 1 stiklinė (-ės)
- Natūralus jogurtas 200 ml
- Majonezas 1 šaukštas (-ai)
- Agurkai 1 vnt
Eiga
- Sumaišykite mėsą su vandeniu, džiūvėsėliais, druska ir prieskoniais ir palikite 20min. šaldytuve.
- Kai atvės suformuokite mažus, plokščius maltinukus. Kepkite keptuvėje su aliejumi arba ant grotelių aptepdami aliejumi.
- Padažui agurką sutarkukite stambia tarka ir sumaišykite su jogurtu, majonezu ir prieskoniais. Valgėme su šviežiomis virtomis bulvytėmis