Vištienos maltinukai su bazilikų padažu

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Labai lengvas ir skanus padažiukas, pikantiško skonio maltinukai.

Ingredientai

  • Vištiena Pagal skonį
  • Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Paprika 2 šaukštas (-ai)
  • Džiuvesėliai 2 šaukštas (-ai)
  • Vanduo 1 stiklinė (-ės)
  • Natūralus jogurtas 200 ml
  • Majonezas 1 šaukštas (-ai)
  • Agurkai 1 vnt

Eiga

  1. Sumaišykite mėsą su vandeniu, džiūvėsėliais, druska ir prieskoniais ir palikite 20min. šaldytuve.
  2. Kai atvės suformuokite mažus, plokščius maltinukus. Kepkite keptuvėje su aliejumi arba ant grotelių aptepdami aliejumi.
  3. Padažui agurką sutarkukite stambia tarka ir sumaišykite su jogurtu, majonezu ir prieskoniais. Valgėme su šviežiomis virtomis bulvytėmis

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!