Vištienos šnicelis grybų padaže

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Miltai 1 stiklinė (-ės)
  • Kiaušiniai 1 vnt
  • Druska Pagal skonį
  • Juodieji pipirai Pagal skonį
  • Vištienos krūtinėlė 4 vnt
  • Sviestas 2 šaukštas (-ai)
  • Pievagrybiai 3 stiklinė (-ės)
  • Česnakas 2 skiltelė (-ės)
  • Vištienos sultinys 1 stiklinė (-ės)
  • Grietinė 1 stiklinė (-ės)
  • Sojos padažas 1 šaukštas (-ai)
  • Petražolės 2 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Sumaišome miltus, pipirus ir druską. Kitame inde išplakame kiaušinį. Išmušame krutinėles.
  2. Pavoliojame vištieną miltuose, švelniai nupurtome perteklių ir pamirkome plakinyje. Tuomet vėl pavoliojame miltuose.
  3. VIdutinėje ugnyje ištirpiname sviestą ir kepame krutinėles apie 4-5 minutes. Išimame į lėkštę, uždengiame jas folija ar kitaip pasirūpiname, kad neatšaltų.
  4. Dabar jau tuščioje keptuvėje kepame grybus ir česnaką, kol nebelieka jokių skysčių. Tai turi trukti apie 5 minutes.
  5. Į grybus sudedame likusį miltų ir prieskonių mišinį. Maišydame kepame apie minutę.
  6. Pamaišykite kol gerokai įkais ir tuoemt sumažinkite ugnį. Taip kepiname kol sutirštės.
  7. Sudedame grietinę ir sojų padažą. Mapaišome ant ugnies apie minutę.
  8. Padažu apliejame vištieną ir pabarstome petražolėmis.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!