Vyno padažas

Vyno padažas - puikia tiks prie mėsos patiekalų, filė, kumpio.

Vyno padažas - puikia tiks prie mėsos patiekalų, filė, kumpio.

Ingredientai

Miltai 5 g
Sviestas 10 g
Džemas 20 g
Vynas "Madeira" 20 g
Druska, pipirai Pagal skonį
Vištienos sultinys 60 g
  • 1

    Sviestą apkepinti keptuvėje kartu su sviestu, supiltį vištienos sultinį, tačiau puikiai tiks bet koks mėsos sultinys;

  • 2

    Įberti druskos, pipirų ir virti apie 20 min.

  • 3

    Sudėti džemą, šį kartą puikiai tiktų raudonųjų serbentų, supilti vyną ir užkaitinti, tačiau neužvirti.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Baklažanų aptepas 30min
Baklažanų ikrai 15min
Humusas be tahini 5min
Baklažanų ikra 15min
Karamelinis padažas su jūros druska 5min