Vyno padažas

Vyno padažas - puikia tiks prie mėsos patiekalų, filė, kumpio.

Vyno padažas - puikia tiks prie mėsos patiekalų, filė, kumpio.

Ingredientai

Miltai 5 g
Sviestas 10 g
Džemas 20 g
Vynas "Madeira" 20 g
Druska, pipirai Pagal skonį
Vištienos sultinys 60 g
  • 1

    Sviestą apkepinti keptuvėje kartu su sviestu, supiltį vištienos sultinį, tačiau puikiai tiks bet koks mėsos sultinys;

  • 2

    Įberti druskos, pipirų ir virti apie 20 min.

  • 3

    Sudėti džemą, šį kartą puikiai tiktų raudonųjų serbentų, supilti vyną ir užkaitinti, tačiau neužvirti.

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Baklažanų aptepas 30min
Baklažanų ikrai 15min
Humusas be tahini 5min
Baklažanų ikra 15min
Karamelinis padažas su jūros druska 5min
Pievagrybių  padazas 5min
Tikrasis bolonijos padažas 15min