Aluje troškinti kopūstai

  • Lapkričio 19, 2018

Kada paskutinį kartą bandėte kiek kitaip troškinti kopūstus?

Kada paskutinį kartą bandėte kiek kitaip troškinti kopūstus?

Ingredientai

Rauginti kopūstai 1 kg
Morka 1 vnt
Svogūnas 1 vnt
Aliejus 20 g
Pomidorų padažas 50 g
Obuolių sultys 100 g
Alus 300 g
Druska 1 pagal skonį
Juodieji pipirai 1 pagal skonį
Cukrus 1 pagal skonį
  • 1

    Morka ir svogūnas nuvalomi, supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami su aliejumi.

  • 2

    Į troškintuvą sudedame raugintus kopūstus, pakepintas daržoves, prieskonius, užpilame alumi ir obuolių sultimis.

  • 3

    Troškiname 40 min. 4. Pateikiame su apkeptomis dešrelėmis ir bulvių koše.

  • 4

    Pateikiame su apkeptomis dešrelėmis ir bulvių koše.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Kepti ryžiai ispaniškai 1val
Cukinijos troškinys 1val
’tetrazzini’ spagečiai su voveraitėmis 15min
Kiauliena troškinta balto vyno ir garstyčių padaže su obuoliais ir salierais 15min
Chilli con carne 30min