Aluje troškinti kopūstai

Šefo receptai
Įkėlė: Kov 25, 2019
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.

Kada paskutinį kartą bandėte kiek kitaip troškinti kopūstus?

Ingredientai

  • Rauginti kopūstai 1 kg
  • Morka 1 vnt
  • Svogūnas 1 vnt
  • Aliejus 20 g
  • Pomidorų padažas 50 g
  • Obuolių sultys 100 g
  • Alus 300 g
  • Druska 1 pagal skonį
  • Juodieji pipirai 1 pagal skonį
  • Cukrus 1 pagal skonį

Eiga

  1. Morka ir svogūnas nuvalomi, supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami su aliejumi.
  2. Į troškintuvą sudedame raugintus kopūstus, pakepintas daržoves, prieskonius, užpilame alumi ir obuolių sultimis.
  3. Troškiname 40 min. 4. Pateikiame su apkeptomis dešrelėmis ir bulvių koše.
  4. Pateikiame su apkeptomis dešrelėmis ir bulvių koše.

Panašūs receptai