Brokolių salotos su feta sūriu ir granatų sėklomis
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Šios brokolių salotos - traškios ir gaivios, o svarbiausia - itin maistingos. Brokoliai, špinatų lapeliai, saulėgrąžų daigai, granatų sėklos... viskas, ko reikia, norint papildyti savo dienos meniu maistingomis medžiagomis ir vitaminais. Paruošti netruksite, o skanauti tinka tiek prie pietų stalo, tiek ruošiant iškylą gamtoje.
Ingredientai
- Brokolis 1 vnt
- Špinatų lapai 1 sauja (-os)
- Saulėgrąžų daigai 1 sauja (-os)
- Fetos sūris 100 g
- Granatos sėklos 1 sauja (-os)
- Druska, pipirai Pagal skonį
- Kanapių sėklos 1 šaukštas (-ai)
- Liucernos daigai 1 sauja (-os)
- Kanapių aliejus 1 šaukštas (-ai)
Eiga
- Salotų lapelius ir daigelius nuplauname, nusausiname specialioje salotų džiovyklėje.
- Brokolį nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
- Brokolio gabalėlius, salotas ir daigelius išdėliojame lėkštėje, apibarstome feta sūrio trupiniais ir apšlakstome kanapių aliejumi.
- Tuomet apibarstome kanapių sėklytėmis, granatų sėklomis, druska, pipirais.