Čili sriuba

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.

Čili sriuba – puikus ir bene skaniausias patiekalas aštraus maisto mėgėjams. Paragaukite šios aštrios, troškintos čili sriubos su jautiena.

Ingredientai

  • Faršas 500 g
  • Čili pipiras 1 vnt
  • Pomidorų padažas 100 g
  • Pomidorai 500 g
  • Česnakas 1 skiltelė (-ės)
  • Pupelės 400 g
  • Paprika 1 vnt
  • Čili prieskoniai 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Druska 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Svogūnas 1 vnt
  • Fermentinis sūris 100 g

Eiga

  1. Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odeles. Pomidorus, čili pipirą, papriką, česnaką sumalkite. Jautienos faršą kartu su smulkintu svogūnu pakepinkite, kol faršas paruduos (keptą faršą galima sumalti kartu su kitais produktais).
  2. Į puodą supilkite faršą ir sumaltą masę, įpilkite šiek tiek vandens (jei per sausa) ir supilkite pupeles, gerai išmaišykite. Įpilkite pomidorų padažo. Suberkite prieskonius. Troškinkite apie 30 min.
  3. Prieš patiekdami sriubą apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu. Sriuba turi būti tiršta.

Panašūs receptai