Cukinijų troškinys
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Cukinija 1 vnt
- Morkos 1 vnt
- Česnakas 3 skiltelė (-ės)
- Svogūnas 1 vnt
- Karštai rūkyta šoninė 100 g
- Dešrelės 2 vnt
- Mėsa 200 g
Eiga
- Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas (as kadangi dėjau mažutę šviežią cukiniją, tai nei lupau, nei sėklų pjoviau, nes jų nebuvo) ir supjaustykite kubeliais. Pakepkite įkaitintame aliejuje, kol pagels.
- Gardinkite druska, prieskoniais, maltais grybais, tada sukrėskite į troškintuvą. pakepkite tarkuotą morką, pjaustytą svogųną, porą, susmulkintą česnaką. Paruoštas daržoves krėskite ant keptos cukinijos.
- Galiausiai pakepkite gabaliukais supjaustytą šoninę, dešreles ir virtą mėsą. Kepinį dėkite ant daržovių, gardinkite raudonėliais ir dar viską patroškinkite. Skaninkite pipirais, apliekite kečiupu, majonezu. jei reikia, pasūdykite.